Middelstum door naar knock-outfase KNVB beker - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum door naar knock-outfase KNVB beker

Middelstum heeft zich gistermiddag geplaatst voor de knock-outfase van het KNVB bekertoernooi. Op het eigen sportpark was de ploeg van trainer Frank Konneman duidelijk te sterk voor buurman Stedum. De blauwhemden wonnen met 6-0 en plaatsen zich derhalve sinds lange tijd weer eens voor een vervolg in het bekeravontuur.

Het verleden tussen Middelstum en Stedum leverde meestal mooie en spannende derby’s op. Gistermiddag was daar echter geen sprake van. Bij Stedum moet men het dit seizoen doen zonder enkele vaste waarden, iets wat ook aan de ploeg was af te zien in de wedstrijd tegen Middelstum.

Al voor de rust werd duidelijk dat de wedstrijd eigenlijk geen wedstrijd was. Middelstum nam het heft gelijk in handen en gaf dit niet meer weg. Bij rust stond de thuisploeg op een 2-0 voorsprong door 2 treffers van Gerard Bronsema.

Na de theepauze was op enkele speldenprikjes van de bezoekers na Middelstum dat de wedstrijd controleerde. Met zo nu en dan goed voetbal speelde de equipe van Konneman zich na een verdiende 6-0 overwinning. Na de theepauze scoorden Bronsema, Verkerk, Milkovic en Boelema voor de thuisploeg.

Komende zaterdag begint de competitie voor de blauwhemden. De ploeg reist dan af naar Groningen waar men de degens gaat kruisen met SV Lycurgus. Een week later (28 september) krijgt Middelstum Poolster uit Spijk op bezoek.

Bekijk het FOTOVERSLAG van deze wedstrijd.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (15 september 2019) foto’s Jaap van der Laan