Middelstum geeft 3 punten weg in de laatste 10 minuten. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum geeft 3 punten weg in de laatste 10 minuten.

Middelstum heeft gistermiddag op Sportpark West End in Groningen gelijk gespeeld tegen SV Lycurgus. De bezoekers gingen met een 2-0 voorsprong de rust in maar lieten in de laatste 10 minuten van de wedstrijd de volle buit lopen.

Vooraf zou de ploeg van Frank Konneman wellicht hebben getekend voor een gelijkspel, maar na 80 minuten wedstrijd zag alles er na uit dat de blauwhemden van Middelstum net als vorig seizoen (3-2 winst) ook nu 3 punten mee huiswaarts zouden nemen. Niets bleek na 90 minuten minder waar.

Na een sterke eerste helft waarin Middelstum al in de eerste minuut op voorsprong kwam door een treffer van Mateo Milkovic nam men op slag van rust ook nog eens een comfortabele 0-2 door een treffer van Romke Korpershoek.

Na de theepauze leek alles er op dat Middelstum vandaag de volle buit wel eens binnen zou kunnen halen. Maar zoals zo vaak duurt een wedstrijd 2x45 minuten. In de slotfase van het duel ging het alsnog mis. Eerst scoorde Yvar van Oosten in de 80e minuut de aansluitingstreffer voor de thuisploeg 1-2. In blessuretijd kwam de ploeg uit Groningen alsnog langszij door een treffer van Joost den Broeder 2-2.

Komende zaterdag spelen de blauwhemden, mits het welbekende virus geen roet in het eten gooit, thuis tegen ONR uit Roden. Ook deze wedstrijd zal zonder publiek worden gespeeld. Hoelang de competitie nog doorgang zal hebben is de grote vraag gezien het aantal wedstrijden dat wekelijks wordt afgelast.

SV Lycurgus – vv Middelstum 2-2 (0-2): 0-1 Milkovic (1); 0-2 Korpershoek (45); 1-2 van Oosten (80); 2-2 den Broeder (90+2)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (11 oktober 2020)