Middelstum uitgeschakeld in het bekertoernooi! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum uitgeschakeld in het bekertoernooi!

Het vlaggenschip van de plaatselijke voetbaltrots ging zaterdagmiddag met 0-2 onderuit in het bekerduel tegen Omlandia uit Ten Boer. Hierdoor kan de ploeg van trainer Meinardi zich nu volop richten op de competitie die komende zaterdag van start gaat.
Na negentig minuten stond er zaterdagmiddag een 0-2 eindstand op het scorebord op het sportpark van Middelstum. De thuisploeg heeft echter haar huid duur verkocht tegen het 1 klasse hoger spelende Omlandia. De eerste 10 minuten waren duidelijk voor de bezoekers uit Ten Boer die hierin op een verdiende 0-1 voorsprong kwamen. Hierna ging de strijd wat meer gelijk op en had Middelstum voldoende kansen om op gelijke hoogte te kunnen komen. Middelstum was in het tweede bedrijf voor de theepauze de meest dreigende ploeg maar ging desondanks met een achterstand de kleedkamer in.

Ook na de theepauze konden de bezoekers uit Ten Boer Middelstum niet echt haar wil op leggen. In de 66e minuut volgde nog wel de 0-2 maar daarna waren de kansen over en weer. Al met al verkochten de blauwhemden hun huid in dit bekerduel duur, maar het was niet voldoende om een ronde verder te komen in de beker.

Zaterdag speelt Middelstum in de seizoensoveture van de competitie thuis tegen SV Lycurgus uit de Stad Groningen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (19 september 2021) foto's Jaap van der Laan