Middelstum viert jaarwisseling in erg dichte mist - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum viert jaarwisseling in erg dichte mist

Op een zeer mistig Concordiaplein kwamen een groot aantal Middelstumers samen om elkaar een goed en gelukkig nieuwjaar te wensen. Door de dikke mist leek het minder druk dan voorafgaande jaren. Omdat het zicht zo beperkt was werd de vuurwerkshow afgelast. (Vanavond om 19.00 uur volgt er een nieuwe kans) Ook het vreugdevuur was door de mist minder goed zichtbaar. Toch werd er volop getoost en werden er door de organisatie drankjes, borrels en hapjes aangeboden. (een pracht traditie waarvoor dank)
Op de hoek Boerdamsterweg werd de weer bijna traditionele autobrand gesticht. Een auto met aanhanger met daarop een grote voorraad autobanden stond in de brand. Dit trok erg veel bekijks en hier waren ook erg veel agenten (met lange wapenstok) bij aanwezig. De sfeer bleef gelukkig goed en tegen een uur of drie werd het vuur zonder protest door de brandweer geblust. De vele kijkers trokken het dorp in om naar huis te gaan of om nog een borrel te nemen in Vita Nova. Hier was vanaf 16.00 uur al een gezellige oud op nieuwparty aan de gang. Ook hier was het in de benedenzaal erg druk maar bovenal gezellig.  

De stille getuigen van deze mistige viering laten ons zien dat het nu toch echt voorbij is en we weer 366 dagen moeten wachten eer we weer kunnen knallen en proosten.

Bron: Team Middelstum-info (1 januari 2020) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud