Middelstum zet Wagenborger Boys simpel opzij! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum zet Wagenborger Boys simpel opzij!

Na bijna 7 maanden werd er gistermiddag voor het eerst weer een officiële wedstrijd gespeeld op het sportpark van Middelstum. De blauwhemden kregen 5e klasser Wagenborger Boys op bezoek. Van een echte krachtmeting was helaas geen sprake, daarvoor waren de bezoekers eenvoudig te zwak.
Middelstum had al voor de theepauze ruim afstand kunnen en moeten nemen van de bezoekers. Dat er slechts met een 3-1 ruststand de kleedkamers werd opgezocht lag voornamelijk aan het "slordige" spel van de gastheren.

Na de theepauze zette de ploeg van trainer Frank Konneman een tandje bij, het resulteerde al snel in een 4-1 voorsprong voor Middelstum. Voor de bezoekers uit Wagenborgen was het niets anders dan tegen houden om de score zo beperkt mogelijk te kunnen houden (een week eerder verloor men al met 8-0 thuis van Corenos). Uiteindelijk liep Middelstum in het laatste kwart van de wedstrijd toch nog weg na een 8-1 eindstand.

Komende zaterdag gaat Middelstum op bezoek in Roodeschool bij Corenos dat net als Middelstum de volle buit in dit lopende bekertoernooi heeft behaald. Onderling maken beide ploegen dan uit wie er naar de knock-out fase gaat in het bekertoernooi.

Middelstum - Wagenborger Boys 8-1 (3-1): 1-0 Anema; 2-0 Bronsema; 2-1 Onbekende speler; 3-1 Bronsema; 4-1 Bronsema; 5-1 Milkovic; 6-1 Korpershoek; 7-1 Korpershoek; 8-1 Boelema

Bron: Sportredactie Middelstum-info (6 september 2020) foto's Jaap van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud