Recreatieterrein Middelstum krijgt opknapbeurt - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Recreatieterrein Middelstum krijgt opknapbeurt

Vrijdagavond 7 juni jl. is hard gewerkt aan onderhoud op het Recreatieterrein Middelstum. Een groep van 10 enthousiaste vrijwilligers uit Middelstum en omgeving staken de handen uit de mouwen. Er is gewerkt aan de baskets, en de belijning van het basketbalveld. Eerder waren al lichtgewicht mini-voetbal doelen geplaatst en zijn de netten van de grote doelen vervangen.

Omdat delen van het terrein te nat was door regenval, wordt binnenkort een tweede werksessie ingepland om de klus af te ronden. Dan zullen ook de nieuwe basketbalborden worden geplaatst. Na afloop was er een gezellige nazit onder het genot van een hapje en drankje.
De financiering van dit alles is mogelijk gemaakt uit de Subsidieregeling bewonersinitiatieven Eemsdelta 2022-2024. De begeleiding van het project was in handen van gebiedsregisseur Klaas Bult, gemeente Eemsdelta.

Beheer van het gemeentelijk-terrein valt onder twee Stichtingen. Stichting recreatieterrein Middelstum in de zomer, er kan dan door jong en oud op het terrein worden gerecreëerd en gesport. In de winter valt het beheer onder IJsvereniging IJsbaan Middelstum.

Voor de financieringsdekking van onderhoud is iedere geldelijke donatie op bankrekening NL82 RABO 0117 2614 91 t.n.v. St. Recreatieterrein Middelstum van harte welkom!

Bron: St. Recreatieterrein Middelstum (9 juni 2024) foto's Jannes Klaasen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud