Samen energie besparen.Aan de slag met je eigen woning! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Samen energie besparen.Aan de slag met je eigen woning!

Energiecoöperatie Middelstroom nodigt jullie graag uit om samen aan de slag te gaan met het besparen van energie. Met een collectieve aanpak willen we aan de slag met het verduurzamen van woningen in Middelstum en omgeving. Voor veel woningeigenaren is er nog wel wat te winnen, bijvoorbeeld door je woning goed te isoleren. Maar je huis isoleren is niet iets wat je dagelijks doet en wat is dan de beste aanpak voor je woning?Vanuit Energiecoöperatie Middelstroom willen we het voor iedereen wat makkelijker maken door hier samen mee aan de slag te gaan. Met een werkgroep gaan we aan de slag met het opzetten van verschillende activiteiten om geïnteresseerden te informeren en te ondersteunen. We willen met lokale bedrijven afspraken maken over een collectief aanbod.

We starten met een bijeenkomst op dinsdag 18 april om 19.30 uur in het energiehuis, Heerestraat 19 in Middelstum. Tijdens de bijeenkomst willen we bespreken hoe de werkgroep aan de slag gaat. We komen graag in contact met mensen die willen helpen in de werkgroep.

Ook als je belangstelling hebt om aan de slag te gaan met de verduurzaming van je woning, zien we je graag 18 april, dan kan je inlopen vanaf 20.00 uur

Bron: Middelstroom (8 april 2023) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud