Shuohan Men pakt zilver; Colin Rengers bij de beste acht - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Shuohan Men pakt zilver; Colin Rengers bij de beste acht

Shuohan Men van Klimaatgroep°Stars is op het Nederlands Kampioenschap als tweede geëindigd in het enkelspel. Ze verloor in de finale van Tanja Helle. Colin Rengers werd zondag in het Landstede Sportcentrum in Zwolle uitgeschakeld in de kwartfinales door de latere winnaar Milo de Boer.Op zaterdag werkte ‘topseed’ Shuohan Men in het enkelspel de eerste twee wedstrijden af tegen Tanya Misconi (4-0) en Evelien Hengstman (4-0). Op zondagochtend versloeg ze in de kwartfinales Karlijn van Lierop (4-0) om vervolgens in de halve finales af te rekenen met haar dubbelpartner Dobrila Jorguseska (4-2). In de finale was Tanja Helle met 4-0 te sterk voor Men, die dus genoegen moest nemen met zilver.

Colin Rengers speelde zaterdag zijn eerste twee wedstrijden in het enkelspel. Hij won met 4-0 van Daan Sanders en vervolgens van de hoger geplaatste Floris Zur Muhlen (4-1). Zondag strandde Rengers in de kwartfinales van het NK tegen Milo de Boer, de nummer 3/4 van plaatsingslijst en de uiteindelijke winnaar: 4-1.

Dubbelspel
Men speelde in het dames-dubbelspel samen met Jorguseska en samen waren ze daarin het hoogst geplaatste duo. In de kwartfinale werd het 3-1 tegen de combi Alice Barendregt/Monique Posthuma. In de halve finale bleken Melanie Bierdrager en Brenda Vonk-Huntelerslag met 3-0 te sterk.

In het heren-dubbelspel ging Colin Rengers samen met Dylan Plett al in de eerste wedstrijd onderuit tegen de combi Djen Bakx/Mads Oomen: 3-2. In het gemengd dubbel werden Men en Rengers als nummers 3/4 van de plaatsingslijst meteen in de eerste ronde gevloerd door Xijin Zheng en Brent Ronde: 3-1.

Bron & foto: KlimaatgroepStars (25 maart 2024)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud