Sprankelend klank- en beeldspel van Eveline van Duyl - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Sprankelend klank- en beeldspel van Eveline van Duyl

Van Hemelvaartsdag 9 tot en met het Pinksterweekend van 19 en 20 mei is in de Hippolytuskerk in Middelstum de opstelling van Eveline van Duyl te zien ‘Familie, troost of verdriet?’ in het kader van het landelijke evenement ‘Feest van de Geest’.Eveline beeldt het gezin waar ze uit komt uit als muziekinstrumenten. De toeschouwer krijgt niet alleen de beelden te zien, maar hoort tegelijkertijd een spannend en soms muzikaal hoorspel, met ook de nodige dissonanten. De combinatie ‘hakt’ er bijna letterlijk in bij de kijker. Soms is het mooi, soms ook wrang.

In de consistorie van de kerk wordt daarnaast een korte film vertoond die een totaal andere familieband uitbeeldt. De schoonmoeder van de zoon van Eveline woont in China. Eveline en de schoonmoeder hebben elkaar slechts één keer ontmoet. De verste vorm van familie. Toch hebben ze contact met elkaar via ‘We Chat’. Communicatie door tijd en ruimte….

De entree is gratis. Zie voor openingstijden www.feestvandegeest.nl

Meer over Eveline van Duyl, www.evelinevanduyl.com

Tijdens de expositie ‘Familie, troost of verdriet’ van 9 t/m 20 mei van Eveline van Duyl in de Hippolytuskerk in Middelstum, vinden de volgende evenementen plaats:

Zaterdag 11 mei om 13, 14 en 15 uur in de consistorie van de kerk:
Verhalen en foto’s van Piet Glas afgewisseld met liedjes van Marijke Meems en Piet Kunenborg.  

Maandag 20 mei 15.00 uur (tweede Pinksterdag): Feestelijke afsluiting met Lineke Buijs en Eveline van Duyl

Bron & foto: Eveline van Duyl (20 april 2024)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud