Sterren Stralen 2022 “Christmas Lights” - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Sterren Stralen 2022 “Christmas Lights”

Op zaterdag 10 december om 20:00 uur vindt na twee jaar online eindelijk weer een live editie plaats van Sterren Stralen. In de prachtig uitgelichte Hoeksteenkerk in Middelstum speelt Concordia onder leiding van dirigent Richard Visser traditionele en moderne kerstmuziek. Ze spelen onder andere samen met zangeres Jody Berghuis die ook de presentatie voor haar rekening neemt. Naast Concordia is het koperkwintet Majestic5 te horen bestaande uit muzikanten van de KMK Johan Willem Friso. Kaarten kosten 12,50 euro (donateurs 10 euro) en zijn te reserveren via contact@mvconcordia.nl en in beperkte mate te koop bij de kassa.Omdat het eindelijk weer kan en mag! Met deze editie van Sterren Stralen keren we terug naar de basis van dit jaarlijks terugkerende kerstconcert. Een concert vol licht en warmte waarbij het licht niet alleen symbool staat voor de kerstboodschap maar ook een uiting is van blijdschap voor de coronacrisis die grotendeels achter ons ligt. We mogen elkaar weer ontmoeten en genieten van muziek. Een lichtpuntje van hoop en verwachting richting de het nieuwe jaar.

Christelijke fanfare Concordia speelt zowel traditioneel als modern kerstrepertoire waarmee u ongetwijfeld helemaal in de kerstsfeer komt. De jazzy/soul sound van de Groningse zangeres Jody Berghuis zal daar zeker bij helpen. Samen met Concordia brengt ze een aantal liederen ten gehore. Jody staat het liefst op de planken en voelt zich daar helemaal thuis. Jody zingt in verschillende sessiebandjes maar zorgt ook graag voor een warme sfeer met gitarist of piano. Jody zal ook de avond vakkundig presenteren.

Naast Concordia en Jody is ook het koperkwintet Majestic5 te horen. Dit koperkwintet bestaat uit muzikanten van de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso uit Assen. Op trompet hoort u Christelle van den Berg en Friso Valkema, op hoorn Riane van Kooten, trombone Piet Durk Meijer en op tuba Matthijs Leffers. Dit kwintet zal ongetwijfeld een gouden randje geven aan deze avond.

Het concert vindt plaats in de Hoeksteenkerk in Middelstum aan de Burchtstraat 23. Kaarten kosten 12,50 euro (donateurs 10 euro) en zijn te reserveren via contact@mvconcordia.nl of via de leden en in beperkte mate bij de zaal. Het concert begint om 20:00 uur, de deuren gaan om 19:30 uur open.

Houd onze FaceBook-pagina in de gaten voor de laatste informatie (www.facebook.com/mvconcordia.nl).

We zien u graag op 10 december!

Bron: Fanfare Conordia Middelstum (28 november 2022)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud