Steun in de Corona Lock-down. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Steun in de Corona Lock-down.

De lockdown betekent voor veel mensen nogal wat en door de beperkende maatregelen is het vaak moeilijk vol te houden. Dat geldt voor thuiswonende ouderen, mensen met een beperking, voor studenten, alleenstaanden en gezinnen met thuislerende kinderen. Soms worden mensen getroffen door ziekte en overlijden in de naaste kring of verliest iemand zijn of haar baan. Het gemis aan menselijk contact en het houden van de noodzakelijk afstand kan op langere termijn problemen geven. 
Iedereen probeert er de moed in te houden en naar creatieve oplossingen te zoeken, maar soms lukt dat niet meer of kruipt de wanhoop binnen. En dat is eigenlijk heel logisch, we hebben er allemaal mee te maken.

Voor Middelstum en omstreken kan het Dorpsloket van Dorpscoöperatie MiddelSoam misschien uitkomst bieden. U kunt met alle vragen die u heeft, voor uzelf of voor iemand anders, contact opnemen. Bijvoorbeeld  voor een praatje, een wandeling, een oppas, het brengen van boodschappen of een bezoekje. De vrijwilligers van MiddelSoam staan klaar en houden rekening met uw en hun eigen gezondheid. Veiligheid en de COVID-maatregelen zijn daarbij het uitgangspunt.
 
Het Dorpsloket is 24/7 bereikbaar via telefoon (06-15079361) en mail (dorpsloket@middelsoam.nl)

Bron: Dorpscoöperatie MiddelSoam (21 januari 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud