Themaweken Energie & Duurzaamheid - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Themaweken Energie & Duurzaamheid

De teams van OBS de Wilster en CBS Wicher Zitsema organiseren in samenwerking met Energiecoöperatie Middelstroom vanaf 13 januari 2020 de themaweken Energie & Duurzaamheid voor alle leerlingen en ouders van beide scholen.


 
Op 13 en 14 januari worden er aan alle leerlingen lessen aangeboden, passend bij hun eigen leeftijd. De lessen worden verzorgd door Martin van der Kooi van 'Benikzelf', met hulp van de leerkrachten en de bestuursleden van Middelstroom.

Op 24 januari spelen groep 7 en 8 het We Energy Game, onder leiding van studenten van de Hanze Hogeschool.
 
Vanaf 1 januari kunnen kinderen met hun ouders zich aanmelden om mee te doen aan 'Junior Energy Coach'. Dit spel start op 8 februari, online, en wordt thuis gespeeld. Het duurt vijf weken. Het motto van het spel is: “Met energie kun je lachen”. Deelname van ouders en kinderen van de beide scholen is gratis omdat Middelstroom en de beide scholen al voor hen betaald hebben. Voor meer informatie zie www.juniorenergiecoach.nl. Het team is bezig nog tal van andere activiteiten voor te bereiden binnen hetzelfde thema, we krijgen het er nu al warm van!

Energiecoöperatie Middelstroom informeert over, bespaart en produceert samen met haar leden lokale duurzame energie. Voor meer informatie over de energiecoöperatie zie www.middelstroom.nl.

Bron: Middelstroom (12 januari 2020) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud