Thuisduel met Combilo TOGB glipt uit de handen. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Thuisduel met Combilo TOGB glipt uit de handen.

Klimaatgroep°Stars heeft zaterdag 9 oktober de thuiswedstrijd tegen Combilo TOGB met 4-3 verloren. De beslissing viel in Middelstum pas in de allerlaatste wedstrijd, het dubbelspel. Daarin bleek de ploeg uit Berkel en Rodenrijs nipt met 3-2 te sterk. Na vier speelrondes staat Klimaatgroep°Stars nu vijfde op de ranglijst.De beide ploegen maakten er zaterdagmiddag een nagelbijter van. Met slechts één 3-0 score en driemaal een 3-2 werden er maar liefst dertig games gespeeld. In elk van de vijfgamers trokken de gasten echter aan het langste eind. Zo begon Shuohan Men na een 2-0 voorsprong met een 3-2 nederlaag tegen Floris Zur Muhlen. Casper Strindberg rekende af met Tim Gras (3-1) en Colin Rengers zorgde vlak voor de pauze voor de voorsprong met een zege op Milo de Boer (3-1).

Spannend
Na de pauze moest Shuohan Men haar meerdere erkennen in Tim Gras: 3-2. Colin Rengers zette de thuisclub op voorsprong via een 3-0 zege op Floris Zur Muhlen. Casper Strindberg ging vervolgens met 3-1 onderuit tegen Milo de Boer. In het dubbelspel namen Strindberg en Rengers de leiding maar wisten Tim Gras en Milo de Boer de laatste twee games. Teammanager Jan Tammenga zag hoe zijn ploeg een mogelijke zege uit de vingers liet glippen. “Colin Rengers wist zijn niveau te halen en speelde goed. Shuohan Men was in haar duels niet scherp genoeg en Casper Strindberg was te wisselvalling en te weinig effectief.”

Programma
Komend weekend is competitievrij. Op 23 en 24 oktober zijn de Nederlandse Kampioenschappen, waar Shuohan Men haar titel bij de vrouwen verdedigt. Colin Rengers is deelnemer in het mannentoernooi en samen vormen zij een dubbel. Op 31 oktober is de uitwedstrijd tegen deBoer Taverso in Zoetermeer. Een week later volgt een bezoek aan van Wijnen Smash'70 in Hattem. En op zondag 21 november is de volgende thuiswedstrijd, tegen Veerhuis Wessem/Westa. Aanvang in die zevende en laatste speelronde is dan 14.00 uur.

Bron: Klimaatgroep°Stars (14 oktober 2021) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud