Tweede project zon-op-dak van Middelstroom – Doe mee! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Tweede project zon-op-dak van Middelstroom – Doe mee!

Aan de Palenweg 3 Westerwijtwerd gaat Energie cooperatie Middelstum U.A. een zonnedak realiseren met ca. 216 zonnepanelen, oftewel 343 zonnedelen van 250 Kwh. Omwonenden uit Westerwijtwerd en omliggende dorpen kunnen meedoen in dit project.   Zo wordt een mooie bijdrage geleverd aan een duurzame leefomgeving. Dit gebeurt in samenwerking met ‘SamenZONder Asbest’.
U kunt meedoen met dit project door één of meerdere zonnedelen te kopen. Ieder zonnedeel is 250Kwh groot en kost €100,- . Deelnemers ontvangen de komende 15 jaar een jaarlijkse rentevergoeding van 3,5 procent over het ingelegde bedrag. Bewoners die geïnteresseerd zijn in het project SCE-project Zonnedak Remminga kunnen zich aanmelden op info@middelstroom.nl

De inschrijvingstermijn loopt van 1 september 2021 tot 1 januari 2022. Als het aantal inschrijvingen groter is dan er aan zonnedelen kan worden uitgegeven, zal Middelstroom een volgende project op het dak van voormalig timmerfabriek Perdok gaan organiseren. Op donderdag 9 september, om 20.00 uur is de ALV (algemene ledenvergadering) van Middelstroom in gebouw ‘Vita Nova’. Daar wordt dit project uitgebreid toegelicht. U bent van harte uitgenodigd (graag aanmelden via info@middelstroom.nl in verband met met capaciteit). Laat u inspireren en doe mee!

Bron: Middelstroom (31 augustus 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud