Uitnodiging: digitale inwonersavonden Lopster Dorpenprogramma. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Uitnodiging: digitale inwonersavonden Lopster Dorpenprogramma.

In de zomer van 2019 hebben wij een bezoek gebracht aan de dorpen. Met Neef Herbert, het Mercedesbusje uit 1974, zijn we naar de verschillende dorpen gereden om daar met u in gesprek te gaan over wat u nodig heeft om goed te kunnen leven in uw dorp. Wat is er nodig en hoe kunnen we dat samen voor elkaar krijgen? In het najaar van 2019 organiseerde we vier NPG-dorpscafé avonden. Tijdens deze avonden gingen we opnieuw met elkaar in gesprek over de opgehaalde wensen en ideeën voor de toekomst van de Lopster dorpen.
 


Lopster Dorpenprogramma
De bezoeken van Neef Herbert en de NPG-dorpscafé avonden vormden de basis van het Lopster Doprenprogramma. Een programma van, voor en door de dorpen en inwoners. Het Lopster Dorpenprogramma gaat over economie, natuur en klimaat en werken en leren. Maar vooral gaat het over leefbaarheid. Met leefbaarheid bedoelen we of de dorpen in onze gemeente fijn zijn om te wonen, te werken, op te groeien en oud te worden.

Digitale inwonersavonden
We praten u graag bij over het Lopster Dorpenprogramma. Daarom nodigen we u uit voor een digitale inwonersavond. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we u meer over de totstandkoming van het programma, welke projecten er tot nu toe zijn gerealiseerd en wat er achter de schermen gebeurt. Ook kijken we met elkaar vooruit naar de nieuwe gemeente Eemsdelta. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Vanwege de coronamaatregelen organiseren wij geen fysieke bijeenkomst maar vier digitale bijeenkomsten.

Huizinge, Middelstum, Toornwerd en Westerwijtwerd
Datum: dinsdag 20 oktober
Tijd: 19.30 uur – 20.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij één van de digitale inwonersavonden? Meld u dan aan via: www.loppersum.nl/dorpenprogramma. Voorafgaand aan de digitale inwonersavond ontvangt u per e-mail instructies over hoe u kunt deelnemen.

Vragen?
Heeft u vragen over deze uitnodiging? Stuur dan een e-mail naar secretariaatmro@loppersum.nl of bel met projectleider Ramila Khafaji Zadeh via telefoonnummer 0596 – 54 82 00 (bereikbaar van maandag t/m donderdag).
 
Wij hopen u te ontmoeten tijdens de digitale inwonersavonden!

Bron: Dorpsbelangen Middelstum (14 oktober 2020)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud