Uitnodiging vakantiewedstrijd Hc de Witte Dobber - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Uitnodiging vakantiewedstrijd Hc de Witte Dobber

Beste leden van HC de Witte Dobber, 10 augustus aanstaande is de jaarlijkse vakantiewedstrijd van Hc de Witte Dobber met aansluitend een BBQ met prijsuitreiking. Deze wedstrijd is alleen voor eigen leden en wordt vervist in het Boterdiep vanaf brug Nieuwe Til Middelstum tot aan de Musschengabrug Fraamklap aan de wegzijde op nummer. Er zijn maximaal 25 stekken dus schrijf je op tijd in!!!


 
 
Er wordt gevist vanaf 07.00 uur tot 14.00 uur. Vanaf 06.30 uur kan er worden ingeschreven op het Concordiaplein  De koffie is klaar. Voor deze wedstrijd telt alle vis (aantal en gewicht) met uitzondering van roofvis en karper. Om 16.00 uur zal er worden gestart met de BBQ bij Rudolf Bleuming Trekweg 18 Deze locatie is uiteraard van tevoren al open.

Dit jaar zijn er door Bouwservice Timans uit Middelstum geldprijzen beschikbaar gesteld voor de nr,s  1,2 en 3 van de uitslag  NR 1 € 75,- NR 2 € 50,- en NR 3 € 25,- Voor de overige nummers zijn er vleesprijzen.

Uiteraard willen wij graag weten of je komt vissen en BBQ-en. Dus geef je voor 4 augustus op via de mail: martinhuizing68@gmail.com of rudolfbleuming1960@gmail.com en geef even duidelijk aan of je komt vissen en/of BBQ-en en met hoeveel personen. Uiteraard zijn partners welkom op de BBQ. Kosten voor de BBQ zijn € 7,50 p/p en de drankjes zijn voor eigen rekening. Tot 10 augustus !!!   

Bron: HC de Witte Dobber (10 juli 2024) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud