Verkeersregelaars - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Verkeersregelaars

Als je even goed over deze vraag na gaat denken dan besef je dat er weinig van het gezellige dorpsleven over zal blijven indien niemand meer vrijwilligerswerk wil doen.  Veel activiteiten kunnen dan niet meer plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld eens aan al die activiteiten waarbij verkeersregelaars nodig zijn.Ze zijn een belangrijke schakel om de veiligheid van een evenement te kunnen garanderen. Bovendien is het ook nog vanuit de wetgever verplicht gesteld en dat is maar goed ook. Niemand wil toch ongelukken? Verkeersregelaar word je niet maar zo. Hier moet je wel een korte E-learning (cursus op de computer) voor doen. Een boeiende en praktische cursus waar je ongeveer 1,5 uur mee bezig bent. Je leert hier de belangrijkste zaken waar je als verkeersregelaar om moet denken.

We zien dat bij veel activiteiten zoals de wandelvierdaagse of de Hippolytusrun verkeersregelaars nodig zijn. Bij deze sportieve evenementen zijn er zelfs veel nodig. En daar wringt dus nu de schoen. Voor de komende Hippolytusrun van 12 juni is er een behoorlijk te kort aan verkeersregelaars. Als er geen verkeersregelaars bijkomen komt het voortbestaan van deze mooie loop zelfs in gevaar.

Daarom is het belangrijk dat er nieuwe verkeersregelaars bijkomen zodat deze mooie en belangrijke evenement kunnen blijven voortbestaan.Wie helpt ermee?  
Bel met Magreet Smit: 06-23600581

Bron: Team Middelstum-info (25 maart 2019)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud