Vertel het de Koning - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Vertel het de Koning

Beste kinderen, zoals jullie natuurlijk wel weten leven we nog steeds in een hele nare periode. De Corona beheerst  ons dagelijks leven. Dit gevaarlijk virus heeft tot gevolg gehad dat heel veel leuke activiteiten allemaal niet door kunnen gaan. Vandaar dat ook Koningsdag in Middelstum niet door kan gaan. Toch doet iedereen zijn uiterste best om ook Koningsdag 2020 tot een bijzondere dag te maken. Het zal ook zeker een Koningsdag worden die wij met elkaar nooit zullen vergeten. De Koninklijke Bond van Oranje Verenigingen in Nederland heeft toch een aantal ideeën samenge-voegd tot een mooi programma op Koningsdag, 27 april aanstaande.Eén van de ideeën is: Vertel het de Koning
‘Speciaal aan de kinderen vragen we of ze een brief, gedicht, verhaal of een tekening willen maken voor de Koning. De periode waarin wij nu leven zullen jullie nooit meer vergeten. Dit alles heeft een hele grote invloed op jullie leven. Jullie mogen niet naar school, niet naar opa en oma, niet naar vrienden, niet naar de sportclub of muziekvereniging. Dagelijks wordt er gezegd dat je in huis moet blijven.

Ben je 12 jaar of jonger en wil je meedoen aan het schrijven en tekenen van een boek? Doe mee! Schrijf in maximaal 15 regels of teken jouw verhaal, jouw ervaring op over de coronacrisis. Over de tijd dat je thuis moest zijn, hoorde over mensen die ziek waren, niet naar school mocht, papa of mama die thuis moest blijven of juist heel veel moest werken. Schrijf of teken iets moois en stuur dit op voor 22 april, maak er een foto van en stuur je verhaal op naar secretariaat@oranjebond.nl of app je foto naar: 06 20 84 61 18 Zet vooral je naam, leeftijd en woonplaats erbij. Dan plaatsen wij jouw verhaal of jouw tekening in het Boek voor de Koning. Met het inzenden van je verhaal gaan je ouders akkoord dat het gepubliceerd wordt.
 
Ambassadeur van dit project is Ali B. Wij wensen jullie heel veel succes en plezier met het maken van iets bijzonders voor de Koning Willem Alexander.

Bron: S.O.O.M (17 april 2020) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud