Vocaal Ensemble Curiosa uit Middelstum geeft twee benefietconcerten. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Vocaal Ensemble Curiosa uit Middelstum geeft twee benefietconcerten.

Eind november geeft het Vocaal Ensemble Curiosa uit Middelstum twee benefietconcerten. Het Ensemble bestaande uit 11 enthousiaste zangers en zangeressen, onder leiding van Julia Zaytseva-Koning, is opgericht in 2009. Vanaf die tijd is een breed repertoire opgebouwd, variërend van wereldmuziek, lichte muziek, klassiek tot hedendaags.Regelmatig geeft het Vocaal Ensemble concerten en benefietconcerten. Ze zijn verbonden aan Stichting Stem dat in Middelstum een door vrijwilligers gerunde inbrengwinkel heeft, Koor&Rinkel. De opbrengst van de inbrengwinkel wordt geschonken aan goede doelen in het dorp en ook in de regio van Middelstum. In eerste instantie aan muziekinitiatieven, want met dat doel is de stichting opgericht, maar vanwege het succes worden ook vele andere doelen gesteund.

De benefietconcerten worden gegeven op vrijdag 26 november om 19.30 uur in ‘Het Oude Kerkje’ , Kerkpad 2 in Garrelsweer, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Dorpshuis ‘Weersterheem’ , en op zondag 28 november om 15.00 uur in de Andreaskerk te Westeremden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan ‘Ons Dorpshuis’. Er wordt een gevarieerd programma gebracht met werken van o.a. Händel, Bruckner, Karl Jenkins en Pachelbel, maar ook van Eric Clapton, een aantal Christmas Carols en andere muziek op weg naar Kerst.

Blij dat het weer mogelijk is kijken we er naar uit u/jullie te ontmoeten op één van de concerten. De toegang is gratis, wel wordt na afloop een gift gevraagd voor het goede doel. I.v.m. het aantal zitplaatsen graag reserveren, dat kan via: geschanssema@hetnet.nl of telefonisch: 0595-552763 / 06-28821966 en de QR-code wordt ook gevraagd.

Bron & foto: Vocaal Ensemble Curiosa (2 november 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud