Voedselbankactie in Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Voedselbankactie in Middelstum

Vanuit de diaconieën van de GKV en PKN Middelstum is er een initiatief ontstaan om voor de Voedselbank een gezamenlijke actie te houden. Dit willen we vorm gaan geven op donderdag 23 mei 2019. We willen samen een inzamelingsactie houden voor de Voedselbank waarbij iedereen in Middelstum een bijdrage kan leveren aan de Voedselbank. Het organiseren hiervan doen we samen met beide kerken en de Voedselbank.


Het inleveren van producten kan op neutraal terrein (omdat we rekening willen houden met mensen die niet naar een kerk gaan). Dit kan in het Dorpsloket. Bijkomend voordeel is dat op 23 mei Europese Verkiezingen worden gehouden. Het Dorpsloket is dan de hele dag geopend (09.00 uur tot 21.00 uur).

Wat kunt u meenemen tijdens uw boodschappen in de week van 23 mei? Zie onderstaande boodschappenlijst. Uit deze producten kunt u kiezen en meenemen naar het Dorpsloket als u gaat stemmen. Ook als u niet gaat stemmen kunt u natuurlijk uw gekochte producten bij het loket inleveren. Ook kunt u een donatie doen aan de Voedselbank. Er staat een collectebus (in de vorm van een melkbus) klaar waarin u uw bijdrage kunt doen.We zien u graag op 23 mei!

Boodschappenlijst:
bakmeel/bloem
olijfolie/zonnebloemolie
soep in blik
aardappelpuree
groentenconserven in blik of in potpeulvruchten in blik of in pot
rijst
pasta's (mie, macaroni, spaghetti)
pastamix/sausfruit in blik of in pot (niet zelfgemaakt)
ranja
broodbeleg in pot: chocoladepasta, sandwichspread en jam (niet huisgemaakt)
broodbeleg in pak: b.v. hagelslag
boter
suiker
koffie en thee
koffiemelk
houdbare melk en chocolademelk
wasmiddel, afwasmiddel, allesreiniger
tandpasta, shampoo en douchegel
toiletpapier


Bron: Margriet Dijk (2 mei 2019)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud