Waarderingsprijs gemeente Loppersum opnieuw naar hoofddorp Loppersum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Waarderingsprijs gemeente Loppersum opnieuw naar hoofddorp Loppersum

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Loppersum werd ook de traditionele waarderingsprijs van de gemeente Loppersum bekend gemaakt. De gemeenteraad deelt jaarlijks de Waarderingsprijs uit aan één persoon of een groep inwoners die een bijzondere prestatie op maatschappelijk, sportief of cultureel gebied hebben geleverd. In een bomvolle raadzaal maakte gemeenteraadslid Bert Jan Huizing (VVD) de 23 nominaties bekend. Een recordaantal. Dit duidt erop dat we in een actieve gemeente wonen waarin veel vrijwilligers betrokken zijn.4 groepen (personen) uit Middelstum waren genomineerd:

Ab Hooyer voor zijn vele werk op de begraafplaats en al het andere vrijwilligerswerk.

Magreet Smit Poelma voor haar vele werk als vrijwilliger bij de Speelweek, zwembad, ijsbaan en als verkeersregelaar.

De vrijwilligers van het Hippolytushoes.

De Historische Vereniging voor het jarenlange onderhoud en herstel op de begraafplaats in Middelstum.

Uiteindelijk gingen de eervolle vermelding en de waarderingsprijs opnieuw naar Loppersum. Dit was vorig jaar ook al zo. ( Project Lopster Aalbeern) Een prachtige prijs die toch ook bij een aantal mensen voor enige verbazing zorgde. Vanaf 2014 tot en met 2019 is deze prijs 4 van de 6 maal in hoofddorp Loppersum gebleven.
 
De redactie van Middelstum-info daagt de gemeenteraad van Loppersum dan ook uit om (als dit er volgend jaar nog weer komt) om misschien toch eens iets breder te kijken want ook in de kleinere dorpen gebeuren schitterde dingen die beslist gezien mogen worden.

Lees HIER de nieuwjaarstoespraak.

Bron: Team Middelstum-info (10 januari 2020) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud