We gaan op Sterrenjacht in de Kerstvakantie! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

We gaan op Sterrenjacht in de Kerstvakantie!

De wijzen uit het oosten gingen een ster achterna om uiteindelijk bij de plek te komen waar Jezus was geboren. In navolging van de wijzen mogen de kinderen in het begin van de kerstvakantie op zoek naar de adventssterren in Middelstum.De komende week zul je een Sterbingokaart via school mee krijgen. Je gaat op zoek naar de adventssterren in Middelstum. Vindt je een ster bij het huis aan de Burgemeester van Ankenweg 8? Dan kruis je ster 8 aan. Vindt je een ster bij Oudeschoolsterweg 12? Dan kruis je ster 12 aan. Trekweg 15, hangt daar ook een ster? Dan kruis je ster 15 aan.
 
Denk je (bijna) alle sterren gevonden te hebben? Dan mag je op woensdagmiddag 23 december van 15.00 tot 17.00 uur je Sterbingokaart inleveren bij de Hoeksteenkerk, Burchtstraat 23. Er ligt dan een leuk cadeautje voor je klaar!

Mocht je geen Sterbingokaart hebben ontvangen via school? Dan mag je gerust in het weekend van 19-20 december een kaart halen aan de deur bij Heerestraat 14 of de bingokaart hier downloaden waarna je hem zelf kunt uitprinten.

Bron: Jeugdraad PKN Middelstum (14 december 2020)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud