Woningstichting Wierden en Borgen komt afspraken niet na! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Woningstichting Wierden en Borgen komt afspraken niet na!

Iedereen die door de Klaproosstraat loopt zie je denken: “Wat groeit die tuin op nummer 1 weelderig”. De oorzaak hiervan is dat de aannemer Rottinghuis en Woningstichting Wierden en Borgen hun afspraak niet nakomen.
Wij zijn in Januari 2019 voor 9 maanden uit huis geweest vanwege versterking aan onze woning. Begin januari 2019 is er een warme opname gemaakt en daarbij heeft de woningstichting beloofd: “Wat je hebt krijg je terug”. Onze tuin was voorzien van 40 cm zwarte grond, wat makkelijk te onderhouden is. Deze zwarte grond is verwijderd en na de versterking van onze woning zou dit teruggebracht worden. Dit willen ze dus niet meer doen.

De smoes reden die ze nu hebben is pefas en men zegt dat ze het zwarte grond nooit hebben afgegraven. De grond die er nu ligt is zand met puin, hout, pur, schroeven, spijkers, beton enz. Wij willen maar één ding, dat de 40cm zwarte grond teruggebracht wordt. Dit is de reden dat onze tuin er zo weelderig bij staat.

Ons verzoek is: “Houd je aan de afspraak Woningstichting Wierden en Borgen: Alles wat je hebt krijg je terug”, anders blijft onze tuin er nog jaren zo weelderig bij staan.

Bron: Bewoners Klaproosstraat 1 (9 juli 2020) foto's Jaap van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud